Gornji Milanovac – Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević prisustvovao je asfaltiranju lokalnog puta Šilopaj – Cerova. Asfaltiranje ovog putnog pravca, u dužini od 2.100 metara, u potpunosti se finansira iz budžeta opštine. Vrednost radova iznosi 9.328.095,00 dinara.

„Ja sam 30 godina živeo u gradu, pa sam se vratio na selo. Ovaj put smo mi uradili iz svojih sredstava pre tridesetak godina i ovo je prvi put, od tada, da se neko setio da naše selo postoji. Ovo je jedan od najradosnijih dana u našim životima i zahvalni smo lokalnoj samoupravi što su asfaltirali ovaj put. Zahvalni smo predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću i njegovo ime će zauvek ostati u pamćenju meštanima, jer je uradio puno za nas“, rekao je Radovin Štulović iz Cerove.

Foto: OU Gornji Milanovac

Nekadašnji predsednik Saveta mesne zajednice Bogdan Bojo Likić istakao je da nikada nisu izvedeni radovi ovog obima i kvaliteta, kao što je sada ovaj lokalni put. Ističe da se sada automobilom može proći u svako doba godine i da su meštani izuzetno zadovoljni kako je put urađen.

Asfaltiran put Šilopaj – Cerova

„Izuzetno značajna investicija za naše selo i nadam se da će se narod vratiti, kao što imamo primera i sada, jer je dobar put preduslov za tako nešto“, rekao je Dragan Sretenović, koji je član Saveta mesne zajednice Šilopaj.

TV Lav Plus

PODELI