Odbornici i funkcioneri SNS prekinuli su sa dežurstvima u holu zgrade gradske uprave u Čačku, izjavio je šef odborničke grupe te stranke u Skupštini grada Aleksandar Maksimović.

On je u saopštenju za javnost naglasio da će se odbornici i simpatizeri ponovo organizovati ukoliko za to bude postojala potreba.

,,U dogovoru sa rukovodstvom Srpske napredne stranke odbornici Odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” u Skupštini grada Čačka su odlučili da prekinu sa dežurstvima u holu lokalne samouprave, ali ostaju pripravni da u slučaju bilo kakvog nezakonitog i nasilnog nasrtaja na institucije u našem gradu ponovo reaguju i okupe se kako bi odbranili izbornu volju građana, koji su na lokalnim izborima 2016. godine ukazali poverenje upravo ovoj koaliciji da vodi grad. Ujedno, zahvaljujemo se svim našim lokanim funkcionerima, koalicionim partnerima, članovima SNS i građanima koji su nam prethodnih dana davali podršku i pomagali tokom dežurstava, jer je to bio značajan podstrek da istrajemo i ne dozvolimo da oni koji su na političkoj nizbrdici iskoriste priliku i ponovo naprave neki incident, što im je postao manir prethodnih dana i sedmica“, naveo je Maksimović.

Izvor: Morava info

Foto: SNS

PODELI