Odbornici Srpske napredne stranke opštine Lučani izdali su saopštenje:

Obaveštavamo vas da su se odbornici Srpske napredne stranke opštine Lučani odlučili, poučeni dešavanjima u Skupštini grada Beograda, da ostanu i zaštite institucije opštine i da ne dozvolimo teror manjine nad većinom.

Opština Lučani je miroljubiva opština, a ne opština mržnje, vešala, testera i nasilja. Smatramo da opština Lučani treba da ostane ona u kojoj se svaki dan smanjuje nezaposlenost i gde se na svakom koraku vidi trud i rad, kao i promena za koju smo se borili i za koju smo dobili veliku podršku građana.

S tim u vezi spomenućemo veoma značajnu investiciju kako za Srbiju tako i za našu malu opštinu. Reč je o izgradnji autoputa od Preljine do Požege na Кoridoru 11. Ta investicija će nas povezati sa ostatkom naše lepe države, a samim tim i sa celim svetom. Mi želimo saradnju, širimo prijateljstva, gradimo puteve, poštujemo svakog građanina, putnika namernika, turistu, za razliku od onih kojima je agresija jedino političko rešenje i jedini jezik kojim govore.

Mi kao odbornici koje su građani birali ogromnom većinom glasova, dužni smo da interese građana štitimo u ovoj važnoj instituciji kao što je Skupština opštine Lučani, a ne ulici jer mi preko ulice nismo ni došli na vlast.

Ostajemo ovde sve dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao i obračunaju se sa fašistima, ženomrscima i nasilnicima.

Izvor: TV Lav plus

Foto: Tanjug/Rade Prelić

PODELI