Kraljevačka policija, u dve odvojene akcije, uhapsila je A. S. (19), N. S. (28) i B. Ž. (19) iz tog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija A. S. policijski službenici su ispod kade u kupatilu pronašli dve kese sa 792 grama marihuane koju je, kako se sumnja, nabavio od N. S. saopšteno je iz Policijske uprave Kraljevo.

U stanu koji koristi B. Ž. pronađeno je 18 paketa sa 51 gram marihuane, 31 semenka indijske konoplje i vagica za precizno merenje.

Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policijski službenici su u sredu na području grada Kraljeva i opštine Raška kod još četiri osobe pronašli manju količinu marihuane, semenke indijske konoplje i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njih biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga ili neovlašćeno držanje opojnih droga, navodi se u saopštenju.

Izvor: MNA/PU Kraljevo

Foto: PU Kraljevo

PODELI