Kompanija Lidl otvoriće u četvrtak 14. marta u 08:00 časova svoj prodajni objekat u Čačku i to u Beogradskoj ulici broj 1.

U saopštenju se navodi da u prvom savremenom diskontu u Srbiji, Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnica u Čačku je tek prva koju otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što je sada na red došlo osvajanje srca građana Čačka i potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene i veseo program“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija, Martina Petrović.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta je ono što će Čačane dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.

U saopštenju se navodi da ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja.

Radno vreme prodavnice Lidl u Čačku biće svakog dana od 08:00 do 22:00 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Lidl prodavnice u Srbiji se odlikuju modernim dizajnom, većim prodajnim prostorom i prostranijim parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje.

Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini.

Istog dana, Lidl će otvoriti i prodavnicu na Labudovom brdu u Beogradu.

Izvor: MNA

Foto: Pixabay

PODELI