Predsednik opštine Dejan Kovačević prisustvovao je protekle nedelje sednici Upravnog odbora Kluba privrednika milanovačke opštine. Ispred privrednika sastanku su prisustvovalidirektor kompanije „Foka“ Miroslav Radovanović, koji je ujedno i predsednik Upravnog odbora ovog Kluba, generalni direktor preduzeća „Rudnik i flotacija d.o.o.“ Aco Ilić, direktor poslovnice kompanije „DDOR osiguranje Novi Sad“ u Gornjem Milanovcu Nebojša Lazović, direktor kompanije „Zvezda Helios“ Stanica Levajac, direktor preduzeća „GM Investd.o.o.“ Vladimir Tanasković, direktor kompanije „S-Group“Žarko Savićević,vlasnici preduzeća „DAM 93“ Dragan i Dragana Marjanović, direktor filijale Erste banke u Gornjem Milanovcu Nenad Jevtović, direktor kompanije „Tetra Pak“ u Gornjem Milanovcu Jovan Gligorijević i direktor Javnog komunalnog preduzeća Ivan Lazić.

Foto: OU Gornji Milanovac

Na sastanku su izneti predlozi i aktivnosti koji se odnose za pripremu tribine za studente koja je zakazana za 08. decembar 2018. godine sa početkom u 13.00 časova. Po ovom pitanju razvila se diskusija i izneti su brojni predlozi. Osnovni cilj ove tribine je da se svi studenti koje stipendira opština Gornji Milanovac kao i određena privredna društva iz naše opštine,kao i drugi zainteresovani studenti, upoznaju sa milanovačkom privredom i kompanijama iz naše opštine. Uspešni direktori, menadžeri i vlasnici firmi u našoj opštini, koji vode neka od najuspešnijih preduzeća kako u zemlji, tako i u regionu, predstavili bi svoj razvojni put i to da ukoliko ima volje za radom i trudom može da se bude uspešan i u maloj sredini kao što je Gornji Milanovac.
Takođe, na tribini će biti reči i o najmodernijim tehnologijama koje ove kompanije koriste u svom radu, ali i o konstantnom i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i znanje koje daje rezultate.

Foto: OU Gornji Milanovac

Privrednici su imali priliku da u direktnom razgovoru sa predsednikom opštine Dejanom Kovačevićem dobiju odgovore na pitanja koja se tiču kako njih samih i njihovih kompanija, tako i lokalne samouprave. Predsednik Kovačević je iskoristio svoje prisustvo na sastanku i članove Upravnog odbora Kluba privrednika obavestio o aktuelnim, ali i o budućim projektima koji se tiču opštine Gornji Milanovac, a čija realizacija je planirana za naredni period.

Izvor: TV Lav plus

PODELI