Na Zlatiboru je sinoć otvoren jubilarni 5. „Hills UP“ muički festival. Vest šaljemo u nastavku mail-a:

Uspešan početak jubilarnog 5. „Hills Up“ festivala

Jubilarni, peti po redu muzički festival „Hills Up“  otvoren je u četvrtak, 09. avgusta na Tić polju na Zlatiboru i trajaće do subote 11. avgusta.

Ovogodišnji festival posvećen rok i elektronskom zvuku opravdano je pomeren za polovinu avgusta, jer je prava letnja atmosfera na zlatiborskom Tić polju, pod zvezdanim nebom i bez kiše dovedena do usijanja već prve večeri.

Peti rođendan festivala otvorila je grupa „Amnezija“, a najveću pažnju i oduševljenje mnogobrojne publike izazvao je nastup jednog on najpopularnijih rok bendova na ovim prostorima „Riblja Čorba“, koji je koncert počeo nešto posle devet časova uveče.

U sjajnom ritmu veče je nastavljeno svirkama Nikole Vranjkovića, benda „Hadži prodane duše“, a u ponoć je za zlatiborsku publiku zasvirao i bend „E Play“.

Paralelno sa dobro poznatim zvukom rock’n’rolla-a koji je odzvanjao zlatiborskim brdima, sa glavne pozornice, sa obližnjeg Shuma stage-a dopirao je zvuk „house“ i „techno“ muzike, gde je i pored nešto manjeg broja publike, takođe vladala veoma pozitivna atmosfera.

Festival „na brdu“ traje još dva dana, a sve posetioce očekuje bogat program koncerta od kojih če svakako najviše pažnje privući grupa „Partibrejkersi“, „Brkovi“, „Kerber“, „Goblini“,“Đura i mornari“.

TV LAVplus

PODELI