Rashlađenje na tropskim vrućinama i relaksaciju, milanovčani će već od petka 15. juna moći da potraže na gradskom bazenu u Gornjem Milanovcu.
Ove sezone cene karata ostaju iste, a tu su i prateći sadržaji i osvežen prostor na samom bazenu. Sportsko rekreativni centar se pobrinuo da milanovčane dočeka u sređenom prostoru .
“Napomenuo bih da su cene karata ostale nepromenjene u odnosu na prošlu sezonu. Dnevna karta iznosi 150 dinara, za učenike osnovnih i srednjih škola 100 dinara, a za decu do sedam godina ulaz je besplatan. Sezonske individualne karte su 3000 dinara, a grupne – porodične karte do pet osoba 8000 dinara.
Napomenuo bih da ove godine uvodimo jednu novinu, a to je da svako treće dete i naredno u porodici dobije besplatnu kartu koja se može preuzeti u ustanovi SRC. Što se tiče same higijene bazena prošle godine smo servisirali filter stanicu , tako da nemamo problema sa tim , a kontrolu vode će vršiti i dalje zavod za javno zdravlje Čačak“,izjavio je direktor Ustanove SRC Predrag Marković.
Ove godine posetiocima bazena biće na raspolaganju suncobrani i ležaljke čiji će najam za korišćenje iznositi 100 dinara po danu. Kao i ranijih godina tu su i kafić, sladoledi i kokice .
Jedan kontigent karata planirano je da bude podeljen Centru za socijalni rad, deci sa posebnim potrebama i Crvenom krstu, a sezonske propusnice će dobiti i nosioci vukovih diploma, đaci generacije, nosioci diploma sa republičkim takmičenjima kao i najbolji sportisti godine.

TV LAVplus

PODELI