Izložba ARLEMM umetnički karavan, biće svečano otvorena u subotu, 9.juna u 20.30 sati na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Izložba najavljuje manifestaciju ARLEMM 2018, koja će biti održana u Arilju od 14. do 29. jula 2018. godine. Manifestacija se realizuje devetu godinu zaredom, u organizaciji Udruženja za širenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji – MUZIKUS, pod pokroviteljstvom Ministarstvakulture, Ministarstva turizma i Opštine Arilje, a u saradnji sa kompanijama Ekstremin timo, Telenor i brojnim donatorima.

Cilj ove manifestacije je širenje i podsticaj muzičke, kao i opšte kulture u Srbiji, putem javnih predavanja, edukativnih radionica, koncerata i muzičkih festivala. Jedan od važnih segmenata ARLEMM-a jeste i ovaj projekat – umetnički karavan,  putem kojeg se povezuje niz gradova širom Srbije.

Izložba će prikazati najbolje delove festivala i najkreativnije sekunde dečijeg nadahnuća pretočene u neponovljive fotografije pune stvaralačkih emocija.

Izložbu čini 16 metalnih konstrukcija, sa 32 fotografije od kojih svaka ima sopstveno osvetljenje, i predstavlja pravi ukras za svaku lokaciju na koju se postavi, posebno u večernjim časovima, uzosvetljenje je i prikladna muzička pratnja deo postavke.

Momenti najiskrenijeg dečijeg nadahnuća nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a izvođači i prirodaće vas privući da i ovog leta posetite ARLEMM.

Izložba na Zlatiboru će biti postavljena do 16. juna.

TV LAVplus

PODELI