Policijska uprava u Čačku i lokalna samouprava uskoro će objaviti  informacije o nasilniku  koji već dva meseca napada Čačanke. Kako smo saznali  nadležne službe su na tragu  toj osobi  i uskoro će, kažu,  saopštiti o kome se radi.

Nepoznati muškarac  već dva meseca  napada  Čačanke ne samo noću , već i u  sred dana. Najčešće lokacije su Alvadžinica, Avenija i prostor kod  hotela Morava, ali napada je bilo i u  autobusima gradskog prevoza. Ugrožene su uglavnom mlađe žene. Pukim slučajem  sve su do sada uspevale da  pobegnu. Kažu da  se radi o mlađem muškarcu, srednje visine, ali koji teško hoda.

Da građani Čačka nisu bezbedni pokazuje primer u Atenici. U ovom čačanskom naselju  već duže vreme meštani  takođe nemaju mira. Nepoznati , ali možda  I poznati muškarac ne samo da napada žitelje , opet uglavnom žene, već  čini  štetu  I na objektima. Sugrađani smatraju da bi  bezbednosne službe  trebale da budu ažurnije i da  građane informišu o sličnim situacija u prethodnom periodu,  da saopšte da li je  napasnik  uhapšen, kao i da li je kažnjen.

Gradonačerlnik Čačka nam je rekao da je grad svakodnevno u komunikaciji o  ovom problemu sa čačanskom polisijskom upravom i drugim bezbedonosnim službama.Kaže da  nije mali broj sugrađanki koje su se javile zbog napada . Dodaje da se sužava  broj potencijalnih izvršilaca takvih dela.

Doktor Jovan Marić je u izjavi za jedan dnevni list   upozorio  da bi napasnik u Čačku mogao da ode i korak dalje i da bi u budućnosti možda mogao i da siluje neku ženu. Njega, kaže on, što pre treba identifikovati i uhapsiti, jer se nikad ne zna šta će mu  kasnije pasti na pamet.

TV LAVplus

PODELI