Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su N. N. (1995) i O. D. (1997) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Sumnja se da su 1. decembra, maskirani, ušli u trgovinsku radnju u Preljini i, uz pretnju pištoljem, iz kase otuđili novac od dnevnog pazara.
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu sprovedeni su tužilaštvu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su D. L. (1997) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je kod osumnjičenog pronašla paket sa oko 530 grama materije nalik na marihuanu, a prilikom pretresa njegovog stana još oko šest grama materije za koju se sumnja da je amfetamin, oko pet grama sintetičke droge MDMA, digitalnu vagicu i semenke kanabisa.
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određena mera zadržavanja i uz krivičnu prijavu biće sproveden tužilaštvu.
Takođe, policija je kod dve osobe pronašla manju količinu narkotika, pa je protiv njih podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

TV Lav Plus

PODELI