Čačak – Na današnoj Sednici gradskog Veća doneta je odluka o raspisivanju konkursa za podsticaj domaće privrede.  Za tu namenu opredeljeno je 14 miliona dinara. Predlog budžeta za 2018. godinu, biće na Dnevnom redu Gradskog veća, sledeće sedmice.

Na današnjoj Sednici većnici su doneli predlog o raspisivanju konkursa za podsticaj čačanske privrede. Za ovu namenu opredeljena su sredstva iz budđeta uz saglasnost resornog Ministarstva.

Gradonačelnik je istakao da su radovi za potrebe industrijske zone u Preljini ušli u drugu fazu servisne saobraćajnice,ali  radi se gasifikacija i elktrifikacija , i sve bi trebalo da bude završeno  do kraja godine. Na  sednici Gradskog veća  doneta je odluka o raspisvanju konkursa ma mesto načelnika Gradske uprave za društverne delatnosti, koji bi trebalo da bude raspisan naredne sedmice.

Amandmana koji se odnosi na izmene i dopune plana generalne regulacije Industrijske zone, kao i kompleksa Bolnice i kasarne  nije usvojen zbog  nepreciznosti u  definisanju i zato je vraćen na doradu. Članovi veća usvojili predlog programa lokalnog ekonomskog razvoja od 2017 do 2019. godine.

TV Lav Plus

PODELI