Čačak – U Čačku je danas održana Prva izložba čačanske privrede na kojoj je svoje proizvodne potencijale predstavilo više od 50 domaćih privrednika. Organizator izložbe je Udruženje poslovnih žena „Nadežda Petrović“ . Osnovano je pre osam godina sa vizijom da je bolje ujediniti se kako bi se lakše razmenjivala iskustva, ideje, ali i strahovi i brige u izuzetno zahtevnom svetu biznisa. Vođene tom vizijom čačanske preduzetnice organizovale su prvu izložbu čačanske privrede sa željom da data obećanja podrške budu realizovana i da ova manifestacija postane tradicionalna.

Da su privrednici shvatili veliki značaj prezentacija proizvoda i usluga bez obzira kojom delatnošću se bave pokazuje i velika posećenost izložbe koju je organizovalo udruženje poslovnih žena Nadežda Petrović, rekao je pomoćnik u Ministrarstvu privvrede Dragan Ugrinčić.

Na izložbi su učestvovali predstavnici Fakulteta tehničkih nauka , Agronomskog fakulteta, čačanske Ekonomske škole , univerziiteta Singidunum iz Beograda , ali i Zavoda za javno zdravlje u Čačku . Među izlagačima su bili preduzetnici koji se bave različitim delatnostima od proizvodnih do uslužnih.

Mnogo ije gostiju bilo i iz regiona , ali i iz Češke, Švajcarsko- srpske i Britansko srpske privredne komore. Na izložbi je potpisan memorandum o saradnji Udruženja poslovnih žena Republike Srpske i UPŽ „ Nadežda Petrović“. Za domaćine je važna i uzvratna poseta predstavnica Asocijacije poslovnih žena BiH iz Mostara.

Preduzetnice iz Čačka organizovale Izložbu čačanske privrede IZLO  BA2

Izložba čačanske privrede realizovana je u okviru projekkta Izgradnja kapaciteta ženskog i omladinskog preduzetništva na lokalnom nivou uz podršku Fonda za razvoj republike Srbije, grada Čačka i Regionalne privredne komore Raškog i Moravičkog upravnog okruga.

Preduzetnice iz Čačka organizovale Izložbu čačanske privrede IZLO  BA11

Izložbu je otvorio gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Njen značajan deo predstavlja prezentacija programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz podršku investicijama u privredi.

TV Lav Plus

PODELI