Čačak – U Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju predstavljen je projekat Udruženja poslovnih žena „Nadežda Petrović“ „Izgradnja kapaciteta ženskog i omladinskog preduzetništva na lokalnom nivou“ . Projekat finansira Razvojna agencija Srbije, a realizuje se uz podršku grada Čačka i Regionalne privredne komore Raškog i Moravičkog okruga.

Udruženje „Nadežda Petrović“ ,opredelilo se u svom projektu za izgradnju kapaciteta zenskog i omladinskog preduzetništva na lokalnom nivou . Razlog za to je što postoje neke specifičnosti koje moraju da se odraze kroz razna predavanja, edukacije, prezentacije da bi se bolje uočili i prednosti i nedostaci preduzetništva upravo na ovom nivou, kaže predsednica Udruženja Gorana Tanasković.

Preduzetnice bi trebalo stalno da se edukuju, a tema na predavanju u Regionalnom centru veoma je važna , kaže Milica Zoranović menadžer u firmi „Basna“.

Treći veoma važan deo projekta predstavljenog u Regionalnom centru je nastup na sajmu . Prilika za to će biti 10. oktobra u Čačku gde će 50 izlagača predstaviti program čačanske privrede.

TV Lav Plus

PODELI