Gornji Milanovac – Predsednik opštine Dejan Kovačević i vršilac dužnosti direktora JKP „Gornji Milanovac“ Ivan Lazić obišli su radove koji se izvode na vodovodnoj mreži u Trušovoj ulici. U pitanju je zamena starih, azbestnih, cevi novim cevima. Investicija je u vrednosti od oko dva miliona dinara i realizuje se sredstvima JKP „Gornji Milanovac“.

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trušovoj ulici Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trušovoj ulici IMG 9108
Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trušovoj ulici/Foto: Gornji Milanovac

„Počeli smo sa zamenom starih, azbestnih, cevi na teritoriji grada sa novim cevima koje su i ekološki i zdravstveno mnogo bolje. Takođe, nećemo imati stalna pucanja cevi i ekipe koje su angažovane na terenu po tom pitanju. U Trušovoj ulici, od broj 14 do broja 30, vrši se kompletna zamena vodovodnog sistema. U pitanju je 350 metara vodovodne mreže, a radove u vrednosti od oko 2 miliona dinara finansira JKP „Gornji Milanovac“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević prilikom obilaska radova.

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trušovoj ulici Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trušovoj ulici IMG 91172
Foto: OU Gornji Milanovac

Rok za završetak radova je 10. oktobar, a pored novih cevi biće postavljeni i novi vodomeri. Ekipe JKP „Gornji Milanovac“ su na terenu i trude se da radove završe i pre roka.

TV Lav Plus

 

PODELI