Čačak – U susret jeseni, u velikom gradskom parku u Čačku održana je Jesenja promenada, manifestacija koju već 12 godina organizuje Zavičajno društvo “Čačani”.  Cilj je da se najmlađi upoznaju sa  jesenjim plodovima, prirodnim lepotama  I načinima kako da čuvaju prirodu.

Pposlednjeg letnjeg dana , a u čast plodova jeseni,  gradski park  se šareneo i vrveo  od razigranih mališana iz predškolskih ustanova. Među njima  bilo je i najmlađih osnovaca.  Svi na istom  zadatku : da dočekaju  jesen na najbolji mogući način , uz pesmu I  osmeh.

Svake godine na  manifestaciji učestvuju deca iz predškolske ustanove Mole detinjstvo, podsetla je vaspitačivca  Snežana  Ković i dodala  da su ovoga puta  doček za jesen pripremili  dečaci I devojčice iz  vrtića Poletarac, predškolci I starija grupa, Njima I svim ostalim učesnicima na angažovanju zahvalila se Milica Dopuđa u ime organizatora.

U programu su  učestvovali mladi muzičari iz Muzičke škole  “Dr Vojislav Vučković”, a podršku manifestaciji  pružili su grad Čačak , Institut za voćarstvo i pekare Pons I Ča nacional . Jesenju promenadu su upotpunili  predstavnici  Društva za negovanje malih I sitnih životinja  koji su kao i svake godine i ovoga puta pustili golubove  da polete.

Tv Lav Plus

PODELI