Čačak – U petak 22. septembra Unija mladih Čačak u saradnji sa Gradom Čačkom organizovaće biciklijadu ulicama grada povodom obeležavanja Svetskog dana bez automobila.

Program biciklijade:

16:40 – 17:00 – okupljanje na gradskom trgu

17:00 – 17:30 – vožnja ulicama grada u dužini od 6,5 km sledećom rutom – Gradski trg, Župana Stracimira, Cara Dušana, Kralja Petra Prvog, Veselina Milikića, Pigova, Vojvode Stepe, Vladike Nikolaja, Omladinska, Bulevar Vuka Karadžića, Stevana Prvovenčanog, Obilićeva, Cara Lazara, Devet Jugovića, Kuželjeva, Gradski trg.

U petak se u Čačku održava biciklijada povodom Svetskog dana bez automobila ruta nova septembar

Posle vožnje na trgu je planiran prigodan program. Biće organizovana puž trka a pripremljene su i simbolične nagrade za najstarijeg i najmlađeg učesnika. Za sve učesnike biciklijade obezbeđeno je osveženje i okrepljenje.

Učesnici biciklijade su u obavezi da poštuju saobraćajne propise i da voze desnom stranom puta. Za regulisanje saobraćaja i sprovođenje mera bezbednosti zaduženi su saobraćajna policija i redari na biciklama i njihova uputstva se moraju poštovati.

Ogranizator se zahvaljuje svima koji pomažu ogranizaciju ove manifestacije a to su: Saobraćajna policija u Čačku, služba Hitne pomoći Doma zdravlja u Čačku, Biciklistički klub Borac, redari i volonteri i mnogi drugi.

TV Lav Plus

PODELI