Zlatibor – Na Kraljevom trgu na Zlatiboru danas je održano po četvrti put nadmetanje za najboljeg ajvar majstora najvećeg gurmanskog karavana na Balkanu, a ekipa „Dino Park“ pobednik je ovogodišnjeg kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ na Zlatiboru. Pobednička ekipa predstavljaće opštinu Čajetina u velikom finalu gde će se boriti za titulu kralja ajvara za 2017. godinu.

Dino Park odneo pobedu na Zlatiboru! Dino Park odneo pobedu na Zlatiboru!   iri dame biraju

„Ovo je potpuno neočekivano! Prijavili smo se zbog dobre zabave i druženja ali nismo slutili da možemo i pobediti. Pružili smo svoj maksimum, a mislim da je sjajan timski rad ključ za naš današnji uspeh. Biće nam zadovoljstvo da predstavimo Zlatibor u Sokobanji, a već sada mogu da najavim da planiramo upečatljivo učešće u svakom smislu“ – kaže kapiten ekipe, Milica Zec.

Drugo mesto osvojila je ekipa “Gold Gondola”, dok je treće mesto pripalo ekipi “Popečitelji”. Ostalim takmičarskim ekipama dodeljene su zahvalnice za učešće u izazovu “Izađi mi na teglu”.

Dino Park odneo pobedu na Zlatiboru! Dino Park odneo pobedu na Zlatiboru! Zlatibor 1

„Turistička organizacija Zlatibor je u septembru mesecu već tradicionalno domaćin našeg karavana pa je ovom prilikom direktoru Vladimiru Živanoviću uručena plaketa za izuzetan doprinos razvoju najvećeg gastronomskog karavana u Srbiji i pozicioniranju manifestacije Izađi mi na teglu kao tradicionalne manifestacije na teritoriji opštine Čajetina“– navodi jedan od organizatora manifestacije Ljiljana Vukotić.

Za izbor pobednika zadužen je bio stručni žiri u sledećem sastavu: Ljubica Tomović – šefica kuhinje Specijalne bolnice Čigota, Gordana Šopalović – tehnolog iz kompanije Zlatiborac, Milunka Kljajić – zamenica šefa kuhinje restorana Grand i gostujuća članica žirija, Ana Stanković – predstavnica UniCredit banke, sponzora prve nagrade u velikom finalu.
Pobednici su osvojili Smederevac S7 iz linije MBS Milan Blagojević Smederevo i direktan plasman u veliko finale.

Dino Park odneo pobedu na Zlatiboru! Dino Park odneo pobedu na Zlatiboru! Zlatibor takmi  enje

Karavan “Izađi mi na teglu” nastavlja svoju potragu za najboljim receptom za ajvar u Srbiji, a na putu do finala obići će 30 gradova širom Srbije.
Nadmetanje za najbolji ajvar u Srbiji se nastavlja!

TV Lav Plus

PODELI