Čačak – U osvit nedeljnog duela sa beogradskim građevinarima, stiže lepa vest za navijače Borca. Naime, Filip Knežević je održao datu reč i pošto nije pronašao adekvatan inostrani angažman, danas je postigao definitivni dogovor sa rukovodstvom čačanskog superligaša. Iskusni, brzonogi napadač u nastavku prvenstvenog karavana, biće veliki adut Zebri.

-Istina je da sam imao nekoliko primamljivih ponuda od strane pojedinih superligaških ekipa, ali sam od prvog dana znao da ukoliko ne odem u inostranstvo, prihvatiću ponudu Borca. Čačak doživljavam kao moj grad i ovo je moj klub i tu nije bilo za mene dileme. Velika prednost je što sam proteklih mesec dana trenirao sa ekipom i upoznao se sa igračima, tako da ću se ekspresno prilagoditi kolektivu – kaže Filip Knežević.

Poslednje mesto na tabeli i samo jedan bod, prema mišljenju nekadašnjeg prvotimca Partizana i Vojvodine, ne predstavljaju realnu sliku mogućnosti ovog tima crveno-belih. Zanimljivo da je Knežević imao priliku da se tokom boravka u redovima crno-belih, upozna sa trenerskim stanadardima Igora Spasića i igrom slučaja, ponovo su se našli u istoj misiji.

Po svemu sudeći, neće imati pravo nastupa u nedelju protiv Rada, ali zato se silno raduje što će u sredu protiv Crvene zvezde, sigurno biti u protokolu.

Lav Plus / M. Plazinić

 

PODELI