Čačak – Danom za glasanje , koji je danas održan u okviru 15.sednice Skupštine grada Čačka konačno je završeno ovo zasedanje započeto 6. septembra. Nakon rasprave prethodnih dana, odbornici su glasali o 28 tačaka.

Na početku  četvrtog dana 15.sednice, odnosno dana za glasanje  , u skupštinskoj sali  bilo je prisutno 39 odbornika vladajuće većine. Novi poslovnik  na sasavim drugačiji način  definisao je dan za glasanje . Danas će  odbornici glasati  o svemu onome o čemu  su diskutovali  prethodnih dana,  kao I o povredama poslovnika , što predstavlja novinu ,rekao nam je pre početka

Današnjem nastavku sednice, odnosno danu za glasanje , nisu  prisustvovali odbornici opozicije. Međutim , učestovali su u  radu Skupštine prethodnih dana što je suprotno njihovim tretiranju novog poslovnika, kaže Trifunović.

Na 15. Sednici usvojene su  neke veoma važne tačke  za dalje funkcionisanje lokalne samouprave. Rebalans budžeta za 2017.  je jedna od najvažnijih  tačaka . Osim toga  na dnevnom redu je bio I izveštaj o izvršenju budžeta za  prvih 6 meseci ove godine , zaostali izveštaji o poslovanju  tri ustanove culture, izmene I dopune planova poslovanja svih javnih preduzeza  za 2017. , ali I mnogo drugih važnih tačaka.

TV Lav Plus

PODELI