Čačak – Poslednji fijasko u Lučanima i poraz od 4:1 u duelu sa ekipom Mladosti, fudbaleri Borca i članovi stručnog štaba teško su podneli. Svesni da pred poslovično zahtevnim čačanskim navijačima imaju sve manje kredita, Igor Spasić i njegovi izabranici, koriste prvenstvenu pauzu da koriguju sve greške i što bolje se pripreme za predstojeći okršaj sa Zemunom, na Gradskom stadionu kraj Morave.

Na poslednjem kontrolnom meču protiv Javora u Ivanjici koji je kod rezultata 1:0 za domaćina prekinut zbog jakog nevremena u 80.minutu, fokus Borčevog šefa struke bio je usmeren na najzvučnije pojačanje pristiglo u minulom prelaznom roku – Limu Kruza Mateusa. Brazilski internacionalac, uprkos evidentnom umoru zbog ogromnog puta koji je prevalio tokom proteklih dana, pokazao je da poseduje kvalitet i da će biti od velike pomoći ovom timu Zebri.

– U startu mi se dopao grad, mada ga vidjam samo od hotela do stadiona. Ima vremena za bolje upoznavanje. Saigrači su me od prvog treninga srdačno prihvatili i pomažu mi da se što prilagodim. Siguran sam da hoću i da će mi prijati srpski fudbal kao i vaša hrana koja je slična kao u Brazilu – kaže Lima Kruz Mateus.

Lav Plus

PODELI