Čačak – Kako je i planirano kupališna sezona na gradskoj plaži i bazenima je zvanično okončna u nedelju 3.septembra. Danas su u jutarnjim časovima podignute ustave na brani, čime je ispražnjeno jezero. Ujedno su počeli i radovi na “zazimljavanju“ gradskog bazena.

Foto: SC Mladost

“Kupališna sezona svake godine traje od polovine juna do početka septembra. Kada se osvrnemo na predhodnih dva i po meseca po svim parametrima možemo kupališnu sezonu oceniti kao veoma uspešnu. Najbitniji segment je na polju bezbednosti i tu nismo imali većih problema, kako na bazenima, tako i na gradskoj plaži. Takođe možemo biti veoma zadovoljni brojem posetilaca, ali i njihovim ponašanjem, odnosno poštovanjem kućnog reda na kupalištima. Koristim priliku da se zahvalim svim posetiocima na korektnom ponašanju i poverenju, za koje se nadam da smo ga u potpunosti opravdli. Takođe ističem zadovoljstvo radom zaposlenih radnika SC Mladost, ali i spasilačke, redarske i medicinske službe, jer su svi oni dali maksimalan doprinos uspešnoj sezoni“ – rekao je vd direktora SC Mladost Miloš Stevanić.

    Foto: SC Mladost 

Ovako uspešnoj sezoni i broju posetilaca je svakako pogodovalo izuzetno toplo vreme tokom leta. Bazene je posetilo preko 50 hiljada kupača, dok se i broj posetilaca gradske plaže može meriti u desetinama hiljada naših sugrađana i gostiju iz drugih gradova.

TV Lav Plus

PODELI