Čačak – Predstavnici pokreta Dveri I Zdrave Srbije organizovaće 16. Septembra mars za Beograd , mars,  kako kažu,  slobode I pravde u ime  svih poniženih građana Srbije . Ovo je  saopšteno danas u Čačku na prvoj koinferenciji za novinare Pokreta Dveri I  Zdrave Srbije od potpisivanja sporazuma o zajedničkom političkom delovanju.

Lider pokreta Dveri Boško Obradović smatra da je septembar pravo vreme za početak velikih protesta protiv aktuelne vlasti , ali pre svega protiv skidanja  kako on kaže medijskog mraka, odnosno oslobađanja medija. Prvenstveno u Beogradu  elektronski I štampani mediji moraju biti oslobođeni da bi u Srbiji  u budućnosti  uopšte bilo fer I korektnih izbora , kaže Obradović.

Zdrava Srbija I pokret Dveri zastupaju iste vrednosti , rekao je Milan Stamatović,  predsednik Zdrave Srbije. On je dodao da se nada  da će iz Zlatiborskog I Moravičkog okruga , odnosno čitave Zapadne Srbije , krenuti demokratske promene.I Stamatović smatra da postoji medijski mrak , zato u ime građana traži  medijsku slobodu I ravnopravnu zastupljenost u medijima sa nacionalnom frekvencijom. “Hoćemo da povedemo ljude iz unutrašnjosti u Beograd I da tamo izborimo svoja prava”  , istakao je on

“Imamo znanja I deja, nismo korumpirani  I ucenjeni što je ogromna prednost danas u Srbiji,”,  zaključio je u Čačku  između ostalog lider Zdrave Srbije.

TV Lav Plus

PODELI