Rudnik – Na teritoriji opštine Gornji Milanovac obavljaju se radovi na asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva. Tim povodom Rudnik su posetili predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović i direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić, gde su, zajedno sa generalnim direktorom preduzeća Rudnik i flotacija „Rudnik“ Acom Ilićem, prisustvovali asfaltiranju lokalnog puta. Asfaltirano je 650 metara puta, a vrednost investicije iznosi 3.979.368,00 dinara.

Nastavak investicija na Rudniku IMG 8036
   Foto: Opština Gornji Milanovac

„Ovaj putni pravac ima veliki značaj za preduzeće Rudnik i flotacija „Rudnik“ i za stanovnike naselja Kolonija. Ovaj put je asfaltiran pre deset godina ali je bio u velikoj meri oštećen i bila je neophodna njegova rehabilitacija. Zahvalni smo i opštini Gornji Milanovac i Javnom preduzeću za izgradnju jer je ovaj put ušao u planove i nadam se da ćemo u narednim godinama uraditi i nastavak puta prema jami i dalje prema flotaciji. Mi smo spremni da pomognemo i u ovom projektu i u svim projektima koji su na dobrobit radnika i građana“, rekao je generalni direktor preduzeća Rudnik i flotacija „Rudnik“ Aco Ilić.

Nastavak investicija na Rudniku IMG 8048
  Foto: Opština Gornji Milanovac

„Danas se nalazimo na Rudniku i ovo je nastavak investicija u mesnoj zajednici Rudnik, jer je u prethodnom periodu Javno preduzeće za izgradnju opštine uradilo više od 8 kilometara nekategorisanih puteva. Izvršena je njihova sanacija grebanim asfaltom. Opštinska uprava radi na asfaltiranju ovog lokalnog puta u dužini od 650 metara, a vrednost ovog posla je 3.979.368,00 dinara“, istakao je načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović.

Nastavak investicija na Rudniku IMG 8067

TV Lav Plus

PODELI