Čačak – Povodom završetka obeležena nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba „Osmehni se zdravo“, u vrtiću „Poletarac“, organizovan je prigodan program.

Deca i vaspitači su zajedno sa preventivnom službom Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“, izveli skečeve, recitacije, muzičke igre, u prisustvu predstavnika Doma zdravlja, Zavoda za javno zdravlje, stomatologa, Predškolske ustanove „Radost“.

Obeležena nedelja zdravlja usta i zuba Obeležena nedelja zdravlja usta i zuba Cacak deca zdrava usta i zubi 19052017 GZS 02      Foto: Glas zapadne Srbije

Danijela Parzanović iz Zavoda za javno zdravlje je na prilagođen način deci, objasnila značaj negovanja zdravlja usta i zuba, saopšteno je iz Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“.

Učenici treće godine Medicinske škole su pripremili edukativni kviz znanja za decu. Nakon programa koji su pripremili jedni za druge usledilo je posluženje voćem.

Obeležena nedelja zdravlja usta i zuba Obeležena nedelja zdravlja usta i zuba Cacak deca zdrava usta i zubi 19052017 GZS 01

Foto: Glas zapadne Srbije

Izvor: Glas zapadne Srbije

PODELI